Lån penge

– Find dit SMS lån  

Vi gør det let at finde det bedste SMS lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

SMSlåner hjælper dig med at finde et SMS lån, kviklån eller forbrugslån på op til 15.000,- 

lån penge sms

Sæt gang i drømmene og lån penge SMS nu

Sæt gang i drømmene og lån penge gennem en SMS

Drømme findes i alle størrelser, store som små. Nogle kan leves ud ganske kvit og frit, andre koster penge. Så hvad ville du g

øre hvis du havde 5.000 kr. i hånden lige her og nu? Eller hvad med 10.000 kr.? 15.000 kr.?

  • Ville du købe den nyeste

  • iPhone?

  • Måske en ny bærbar computer?

  • Nyt TV?
  • Hvad med en lille ferie med kæresten eller vennerne?
  • Eller den middag på Noma alle snakker så meget om?

Mulighederne er mange, men måske står du ikke og hungrer efter hverdagsluksus lige nu. Måske kunne du tænke dig noget lidt mere praktisk.

  • Pengene kunne gå til dekorering af hjemmet, en uventet regning (som for eksempel bilreparation), et tandlægebesøg, et kursus, eller måske endda som en kort forretningsinvestering.

Hvad end du går og drømmer om kan du finde en masse inspiration på nettet. Til de mere konkrete drømme, det vil sige dem der koster penge, er der også mange muligheder for finansiering. Nogle foretrækker et hurtigt løft i økonomien der betales tilbage inden for en kort tidsperiode, hvorimod andre har brug for lidt ekstra der skal betales tilbage over en længere periode.

Her har vi beskrevet nogle af dine muligheder.

Lån penge · sms lån, kviklån eller kassekredit

SMS lån

Til de små drømme der skal realiseres hurtigt findes der SMS lån, hvilket er det hurtigste form for lån du kan tage. Hvor hurtigt går det? Selve ansøgningen tager omkring et minut, og indenfor et par timer har du svar på om du kan sætte gang i drømmene. Typisk ligger beløbet for SMS lån på omkring 500-5.000 kr. – nok til den tur i byen du ikke vil gå glip af, eller til den nye mikroovn du står og mangler. Efter at din ansøgning er blevet godkendt står pengene på din konto i løbet af et par dage, og skal betales tilbage efter 30 dage.

Kviklån

Ligesom SMS lån er kviklån til dig der står og mangler et mindre beløb til noget der bare ikke kan vente. Da SMS lån ikke længere bliver taget over SMS da de fleste har adgang til internettet på deres smartphone, er navnet kviklån blevet mere almindeligt at bruge. Nogle steder skelner stadig imellem SMS lån og kviklån, men i realiteten er de for det meste det samme. Ansøgningen er stadig hurtigt og nem, beløbet du kan låne ligger stadig omkring de 500-6.000 kr., og skal betales tilbage inden ca. en måned. Bare husk at være opmærksom på at både SMS lån og kviklån kan være dyre i forhold til andre lån.

Kassekredit

I modsætning til SMS lån og kviklån fungerer kassekredit lidt anderledes. Her er lånet forbundet til dit Dankort, Visa eller MasterCard, og giver dig muligheden for at bruge flere penge end du egentlig har til rådighed. Det kan være praktisk hvis du nu står sidst på måneden og mangler en smule ekstra, eller der dukker en uventet regning op. Selvom en kassekredit typisk ligger på 5.000-10.000 kr. kan du få dem helt op til 50.000 kr., alt efter din aftale med udbyderen.

Ligesom med SMS lån og kviklån ligger renten for kassekredit en del over almindelige banklån, men der er flere fordele ved kassekredit. For det første skal du ikke ansøge om nyt lån hver gang du har brug for penge. For det andet koster kassekreditten dig ikke noget hvis du ikke bruger det ekstra rådighedsbeløb. Sidst men ikke mindst skal du ikke betale hele beløbet tilbage hver måned. Typisk indgår der i aftalen et minimumsbeløb du skal afdrage med hver måned i stedet.

Forbrugslån

Ligesom drømme kommer forbrugslån i flere størrelser, og kan ikke bare findes på nettet. Selvom forbrugslån typisk har samme størrelse som SMS lån, kviklån og kassekredit, kan man finde steder der tilbyder så meget som 500.000 kr. uden sikkerhed. Forbrugslån kan findes online, men kan også udstedes af din bank. Nogle butikker tilbyder endda at man kan tage et forbrugslån hos dem når man handler stort ind. Selvom beløbet af forbrugslån kan ligne det man kan få med et banklån, er det værd at huske at renten er betydelig højere.

Lån penge via sms og få svar allerede idag

Få svar allerede i dag!

Nu når du ved lidt om de forskellige slags lån har du måske en bedre ide om hvilke af dine drømme du kan finansiere. Som beskrevet kan du hurtigt og nemt ansøge online på så lidt tid som et minut, og få svar indenfor et par timer. Så hvis drømmen ikke kan vente længere er der heller ingen grund til at du skal. Find det lån der passer dig bedst, og ansøg med et par klik på din telefon.

Fast rente!

Vi har samlet en række udbydere der tilbyder lån med fast rente, så du ved lige præcis hvor meget lånet kommer til at koste dig. Det betyder at du kan tilrettelægge dit budget, ikke skal gå og være nervøs for ubehagelige overraskelser i form at forhøjede renter. Dette er for at gøre det nemmere for dig som forbruger så du med fred i sjælen kan sætte gang i drømmene.

Ingen skjulte gebyrer!

Ligesom med den faste rente, har vi sørget for at der ikke er nogle skjulte gebyrer der kun bliver opdaget når det er for sent. Alt er klart beskrevet i låneaftalen og skrevet på en gennemskuelig måde, så der hverken er misforståelser eller overraskelser. De eneste der bliver overrasket er din kæreste eller venner når du inviterer dem ud i byen.

 
 
Image
 

Ansøg med det samme