SMS lån gratis?

– Find et SMS lån gratis med vores vejledning  

Vi gør det let at finde det bedste SMS lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Gå efter kvalitet og sikkerhed i kviklån og SMS lån

– Gratis vejledning 

sms lån gratis

Gå hellere efter kvalitet og sikkerhed i kviklån og sms lån ⇒ gratis vejledning 

Er et kviklån eller SMS lån gratis noget for dig?

Siden det blev introduceret for nogle år siden er SMS lån, nu bedre kendt som kviklån, blevet utroligt populært hos danskerne. Grunden til dette er enkel nok: mange af os står ofte sidst på måneden og mangler lidt mere end der er på kontoen. Du kender det sikkert selv: der er altid en bytur, noget nyt elektronik eller en regning man ikke lige har råd til. Men det er ikke hovedårsagen til at kviklån er blevet et stort hit i Danmark.

Hovedårsagen er, at det er utroligt nemt, hurtigt og praktisk at tage et kviklån, i modsætning til den lange proces forbundet med at skulle tage et banklån. Med kviklån skal man nemlig hverken arrangere et møde, komme med nogen forklaring eller stille nogen sikkerhed for lånet. Den sidste fordel gør til gengæld også at låneudbyderne løber en stor risiko i tilfælde af at man ikke kan betale tilbage.

Gode tilbud som gratis lån første gang man tager et kviklån har gjort at mange danskere er blevet fristet over evne og havnet i økonomisk uføre. Det har skabt en stor media storm omkring kviklån og SMS lån, som er blevet kritiseret for at have høje renter og skjulte gebyrer det gør at mange danskere er end i en uoverskuelig gældssituation. Her på smslaaner.dk har vi derfor lavet en gratis guide til dig som gerne vil undgå dette.

Hvad er kravene for at tage et sms lån gratis?

Selvom kravene er få, er det lige et par ting du skal være opmærksom på, såsom at:

  •         Du skal være myndig, dvs. over 18 år for at låne
  •         Du skal have et NemID
  •         Du skal være bosat i Danmark og ofte være dansk statsborger
  •         Du skal have et dansk mobilnummer og en e-mailadresse
  •         Du må ikke være registreret i RKI eller andre debitor registre

Hvor meget vil du låne gennem et SMS lån gratis?

Den første ting du skal tænke over er beløbet du vil låne. Hvad er det helt præcist du skal bruge pengene til, og hvor meget koster det? Her på hjemmesiden har vi sorteret en række af de bedste udbydere på en måde så du nemt kan se hvad hver enkelt tilbyder som beløbsgrænse – altså det maksimale beløb du kan låne. Det er værd at huske på at jo større beløbsgrænsen er, jo større sandsynlighed er der for at udbyderen stiller et krav til din personlige indtægt. Til sidst er det værd igen at nævne at du ikke bør lade dig friste til at låne mere end nødvendigt, så du er sikker på at kunne betale det tilbage igen.

Hvad er renten og ÅOP’en til et SMS lån gratis?

Som nævnt tidligere er det vigtigt at holde øje med rentesatsen på de forskellige lån, da den kan variere en hel del fra en udbyder til en anden. Dog er renten ikke det eneste du skal holde øje med. Selvom kviklån er kortvarige lån, følger der selvfølgelig en masse administration med fra udbyderens side, og derfor kan der tilkomme gebyrer for at dække udbyderens udgifter. Heldigvis er både renten og disse ekstra omkostninger lagt sammen i noget der hedder ÅOP – årlig omkostninger i procent. Ved at sammenligne forskellige udbyderes ÅOP, kan du nemt se hvilke lån der er mest fordelagtige for dig. Husk på at du skal regne ÅOP ’en med i det endelige beløb du skal betale tilbage.

Hvor lang er SMS lån gratis låneperioden?

Det ligger selvfølgelig i navnet at kviklån er noget man tager hurtigt og skal betale tilbage relativt hurtigt. Derfor skal du også være opmærksom på løbetiden, så du ved præcis hvor lang tid du har til at betale tilbage i. Typisk ligger låneperioden på 5-30 dage, dog kan den godt være på op til to måneder. Selvom nogle udbydere godt kan være fleksible med deres låneaftaler hvis uheldet nu skulle være ude og du ikke kan betale tilbage til tiden, er det nu alligevel bedst hvis du planlægger det sådan at du er helt sikker på at have lånebeløbet plus ÅOP til rådighed når låneperioden er ovre – ellers kan der komme rykkere!

Husk at lægge budget når du får SMS lån gratis!

Selvom mange danskere går med tanken om at lave et budget, er det ikke mange der gør det. Mange af dem der gør det har også en tendens til at være lidt for optimistiske når de regner på deres udgifter som mad, el og varme. Derfor er det vigtigt at være så realistisk som muligt når du lægger dit budget. For at være på den helt sikre side kan du med fordel lave en ’buffer’, altså penge du ikke regner med at komme af med men bare har for en sikkerheds skyld, så hvis uheldet nu er ude, er du ikke helt på bar bund.

Er du i tvivl om at få SMS lån gratis?

Hvis du har nogen spørgsmål til vores hjemmeside eller kviklån generelt, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice eller sende os en mail med dine spørgsmål – så vil vi være glade for at hjælpe dig. Mange steder tilbyder gratis kviklån, men det betyder selvfølgelig at udbyderen skal spare et andet sted og måske derfor ikke tilbyder den samme kundeservice. Derfor anbefaler vi at du låner et sted hvor der er en fast rente, og kundeservice der er kan hjælpe dig på rette vej hvis du nu skulle have problemer.

 
 
Image
 

Ansøg med det samme