SMS lån med hurtig udbetaling

– Find et SMS lån der passer dig og din situation  

Vi gør det let at finde det bedste SMS lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

Find dit SMS lån med hurtig udbetaling lige her – Lån nemt og sikkert 

SMS lån hurtig udbetaling

Find dit SMS lån med hurtig udbetaling lige her  Lån nemt og sikkert 

Hvad er et SMS lån hurtig udbetaling?

Kært barn har mange navne! Et SMS lån, nogle gange også kendt som et forbrugslån, kviklån eller quicklån, er ganske enkelt et lille beløb du kan låne over en kort tidsperiode. Et SMS lån er trygt, nemt og sikkert, og processen er meget hurtigere end et traditionelt banklån. SMS lån kan ansøges om på få minutter og kan blive udbetalt indenfor et par dage.

Hvor meget kan jeg låne ved sms lån hurtig udbetaling?

Typiskt ligger et SMS lån på omkring 500-5.000 kr. da det er ment som et lille beløb til ekstra eller uventede udgifter.

Dog kan du låne helt ned til 100 kr., og nogle udbydere tilbyder lån op til 15.000 kr. Lånets størrelse kan også afhænge af din kreditværdighed, hvilket bliver vurderet af udbyderen når du har ansøgt.

Hvor lang tid går der før jeg får et sms lån hurtig udbetaling?

Så snart du har ansøgt får du svar inden for et par timer. Pengene kan være på din bank konto indenfor 48 timer.

Indtil for nylig har SMS lån kunnet blive udbetalt så tidligt som inden for et par timer eller dagen efter man har ansøgt. Dog har Folketinget vedtaget nye regler for at beskytte forbrugere imod impulslån, efter at flere danskere har gældsat sig selv uden at kunne betale lånet tilbage.

Som forbruger er fordelen for dig at du selv har muligthed for at ombestemme dig inden for 48 timer, hvis nu du skulle skifte mening. De nye regler er allerede trådt i kraft, og betyder at der skal gå 48 timer inden at lånet udbetales.

Hvad koster sms lån hurtig udbetaling i renter?

Det kommer an på hvor meget du vil låne og i hvor lang tid. For at gore det nemme for dig som forbruger har langt de fleste udbydere en slider på deres hjemmeside så du selv kan se præcis hvor meget du skal af med i renter inden du ansøger. På den måde er der heller ingen grimme overraskelser. Det bedste ved det hele er, at du kan trække renten fra i skat – et lille tip mange ikke er klar over!

I modsætning til traditionelle lån der bliver taget gennem banken kan SMS lån have en betydelig højere rente, men dette afhænger meget af hvor stort beløbet er, og over hvor lang en periode det bliver lånt. Der er blevet skrevet meget om, at SMS lån kan have op til flere tusinde procent i årlig rente, men dette er misvisende da tidsperioden for lånet ikke er ment til at være mere end 30 dage.

Grunden til at renten er højere for SMS lån end for banklån er, at der er meget administration fra udbyderens side, og meget risikabelt for dem da der ingen sikkerhed er på lånet.

Findes der gratis SMS lån hurtig udbetaling?

Ja! Hvis du skulle have forbehold på grund af de højere rentesatser, tilbyder mange steder et gratis SMS lån første gang du låner hos dem. Det vil sige at du kun betaler det beløb tilbage du har lånt, helt uden at skulle tænke på renter.

Dog skal det nævnes at alle andre regler omkring SMS lån stadig gælder. Lånet skal stadig betales tilbage til aftalt tid, ellers kan der tilkomme renter.

Ekstra tip: Da flere steder tilbyder første lån gratis, kan du som lånetager benytte dig af tilbuddet og låne gratis mere end en gang ved at skifte udbyder. Bare husk ikke at tage et nyt SMS lån for at betale et andet SMS lån af!

Konceptet bag SMS lån stammer oprindeligt fra et initiativ udviklet af velgørenhedsorganisationer der hed ‘mikrolån’. Hensigten var at yde finansiel hjælp til folk i udviklingslande der havde ønske om at starte en forretning op, hvad enten det var til landbrug eller håndværk, men manglede midlerne til det. Det blev en kæmpe success, og i 2006 blev Nobels fredspris uddelt til Mahamad Yunus og Grameen Bank for deres ide.

Den ide blev hurtigt overført til det vestlige marked, hvor man kunne se at forbrugere der måske stødte på en uventet udgift kunne benytte sig af et lignende system. I starten kunne disse forbrugere hurtigt låne penge via SMS, hvilket er hvor navnet stammer fra. Da smartphones I dag er blevet hvermandseje, bliver lånene ikke længere tager over SMS da langt de fleste har adgang til internettet via deres telefoner. Navnet har dog stadig holdt ved.

Størrelse af sms lån hurtig udbetaling beløb

Da SMS lån er ment som et lille beløb til ekstra udgifter ligger det sædvanligtvis på omkring 500-500 kr. Dog kan man låne helt ned til 100 kr., og nogle udbydere tilbyder lån op til 15000 kr. Lånets størrelse kan også afhænge af ens kreditværdighed, hvilket bliver vurderet af udbyderen når man har ansøgt.

Sms lån hurtig udbetaling

Indtil nu har SMS lån kunnet blive udbetalt så tidligt som inden for et par timer eller dagen efter man har ansøgt. Dog har Folketinget har den 26. maj 2016 vedtaget nye regler for at beskytte forbruger imod impulslån, efter at flere danskere har gældsat sig selv uden at kunne betale lånet tilbage. De nye regler, gældende fra 1. januar 2017, betyder at der skal gå 48 timer inden at lånet udbetales, for at give forbrugerne en chance for at ombestemme sig hvis de nu skulle fortryde det.

Krav for at kunne tage et SMS lån hurtig udbetaling

 •            Ifølge lovgivningen skal man være mindst 18 år gammel. Dog er minimumsalderen op til den enkelte udbyder, og kan derfor være højere.
 •            Man skal have en dansk folkeregisteradresse. Nogle steder kræver derudover at man skal være dansk statsborger.
 •            Man skal have et NemID, for at udbyderen kan indhente personlige oplysninger.
 •            Man skal have en e-mailadresse og et dansk telefonnummer hvor udbyderen kan tage kontakt.
 •            Man skal have en dansk bankkonto hvor beløbet kan sættes ind.
 •            Man skal vurderes kreditværdig må derfor ikke være registreret I RKI (Experian) eller Debitor Registret.

SMS lån hurtig udbetaling – Hvor lang tid kan jeg låne i?

Du kan låne pengene i op til 30 dage. Skal du ikke bruge pengene i så lang tid, kan du sagtes låne dem i helt ned til fem dage. Så hvis du bare skal bruge nogle ekstra penge indtil næste månedsløn, kan du selv vælge i hvor lang tid du har brug for lånet alt efter hvor langt inde i måneden du er når du tager lånet.

Det betyder selvfølgelig også at du skal være helt sikker på at du er i stand til at betale lånet tilbage når tilbagebetalingsdatoen nærmer sig. Skulled et trods forventning ikke være muligt for dig at betale tilbage til tiden, kan der forekomme ekstra gebyrer alt efter hvilke regler den enkelte udbyder har. Nogle udbydere er mere fleksible end andre, så det kan betale sig at sammenligne dem inden du vælger.

Husk! Det er det vigtigt at du nøje gennemgår låneaftalen inden du binder dig!

Hvad er fordelene ved SMS lån hurtig udbetaling?

Fordele ved SMS lån fremfor et almindeligt lån fra banken er mange:

 •         Det er hurtigt – I modsætning til et banklån hvor der kan gå lang tid med møder og papirarbejde, kan et SMS lån blive udbetalt indenfor et par dage – forudsat at ansøgningen bliver godkendt. Selve ansøgningen om lånet bliver som regel gennemgået og besvaret indenfor et par timer, og derefter ved du om hvorvidt du kan benytte dig af lånet.
 •         Det er nemt – Alle med adgang til internettet kan ansøge om et SMS lån indenfor et par få minutter, uden at skulle igennem den lange process som der typiskt er forbundet med et banklån. Intet møde med en bankrådgiver, ingen forklaringer der skal gives, og intet papirarbejde der skal udfyldes.
 •         Du skal ikke stille nogen sikkerhed – I og med at beløbet for SMS lån er småt og låneperioden kort er der ingen krav om at stille personlige værdigenstande som sikkerhed for lånet, i tilfælde af at du ikke kan betale det tilbage. Dog skal det nævnes at hvis ikke lånet bliver tilbagebetalt kan det ende hos inkasso.
 •         Det er helt anonymt – Dine oplysninger bliver ikke delt med din bank eller offentligtgjort på anden hvis. Lånet er en privat aftale mellem dig og udbyderen.
 •         Du har mere frihed – Der bliver ikke stillet nogle spørgsmål til hvad lånet skal bruges til, og der er ingen dit valg skal retfærdiggøres overfor. Hvad enten det skal bruges til boligindskud, nyt tøj, en tur i byen, eller en ferie, er du frit stillet til at benytte pengene som det passer dig.
 •         Der er færre krav – Udover at der ikke bliver krævet værdigenstande som sikkerhed for lånet, bliver der heller ikke stillet krav til din personlig intægt eller om hvorvidt du allerede skylder penge andre steder, så længe du ikke er registreret i RKI.

Hvad er kravene ved SMS lån hurtig udbetaling?

 •         Ifølge lovgivningen skal du være mindst 18 år gammel. Dog er minimumsalderen op til den enkelte udbyder, og kan derfor være højere.
 •         Du skal have en dansk folkeregisteradresse. Nogle steder kræver derudover at du skal være dansk statsborger.
 •         Du skal have et NemID, for at udbyderen kan indhente dine personlige oplysninger.
 •         Du skal have en e-mailadresse og et dansk telefonnummer hvor udbyderen kan tage kontakt til dig.
 •         Du skal have en dansk bankkonto hvor beløbet kan sættes ind på.
 •         Du skal vurderes kreditværdig må derfor ikke være registreret i RKI (Experian) eller Debitor Registret.

Hvorfor hedder det SMS lån hurtig udbetaling?

Egentlig bliver lånet ikke ansøgt om over SMS længere, da de felste har adgang til internet på deres smartphone. Konceptet bag SMS lån stammer oprindeligt fra et initiativ udviklet af velgørenhedsorganisationer der hed ‘mikrolån’. Hensigten var at yde finansiel hjælp til folk i udviklingslande der havde ønske om at starte en forretning op, hvad enten det var til landbrug eller håndværk, men manglede midlerne til det. Det blev en kæmpe success, og i 2006 blev Nobels fredspris uddelt til Mahamad Yunus og Grameen Bank for deres ide.

Den ide blev hurtigt overført til det vestlige marked, hvor man kunne se at forbrugere der måske stødte på en uventet udgift kunne benytte sig af et lignende system. I starten kunne disse forbrugere hurtigt låne penge via SMS, hvilket er hvor navnet stammer fra. Da smartphones I dag er blevet hvermandseje, bliver lånene ikke længere tager over SMS da langt de fleste har adgang til internettet via deres telefoner. Navnet har dog stadig holdt ved.

 
 
Image
 

Ansøg med det samme