SMS lån trods RKI

– Find et SMS lån på trods af RKI  

Vi gør det let at finde det bedste SMS lån

1. Tryk på knappen

2. Gå direkte til den bedste låneudbyder

3. Få hurtigt godkendt lånet med NemID

Lån penge nu

SMS lån trods RKI nemt og sikkert 

Er du havnet i RKI kan tingene hurtigt komme til at se sorte ud. Du er ikke længere anset for at være kreditværdig de fleste steder, og derfor kan det være meget svært at købe på kredit eller tage selv de mindste lån.

Dog er der steder der tilbyder SMS lån trods RKI. Det kan nemt blive fristende hvis du står og mangler penge, men som med alle ting der lyder for gode til at være sande er der store ulemper ved at tage et SMS lån trods RKI.

Hvis du gerne vil undgå at betale unødvendige gebyrer og høje renter, har vi nedenfor lavet en lille guide til hvad RKI er, hvordan du kommer ud af det, hvad SMS lån trods RKI er, hvorfor du ikke burde tage et, og hvad dine alternativer er.

Der er nemlig meget bedre muligheder for at låne trygt, nemt og hurtigt – og du kan få svar allerede i dag!

Hvad er RKI?

Ribers Kredit Information (RKI) er et det danske register over dårlige betalere. Forretninger kan købe sig adgang til RKI for at se om folk er kreditværdige, inden de kan købe på kredit eller låne penge. På den måde kan forretninger beskytte sig selv mod dårlige betalere og derved ikke miste penge.

SMS lån trods RKI: Hvordan kommer du i RKI?

Hvis du ikke har overholdt en betalings- eller låneaftale med en forretning eller bank, kan du blive registreret i RKI. Dog skal din kreditor først sende to rykkere og en advarsel ud før de kan registrere dig i RKI. De fleste kreditorer vælger hellere at sende sagen til inkasso, men er du alligevel havnet i RKI så se nedenfor.

Er du i RKI?

Der findes nogle måder at komme ud af RKI på. Den første er at betale din gæld tilbage, hvilket selvfølgelig er den bedste løsning. Er dette ikke muligt, vil din RKI registrering automatisk blive slettet efter fem år. Dog skal det nævnes at du kan registreres i RKI af mere end en kreditor, så hvis du skylder penge flere steder kan der gå længere tid. Hvis du mener at du har betalt din gæld tilbage, eller at du ikke skylder noget til den kreditor der har registreret dig, kan du sende brev til både din kreditor og RKI, som vil tage dig af RKI registeret indtil sagen er blevet afgjort i retten.

Det korte svar er ’ja’. Selvom de fleste udbydere ikke vil låne ud til folk der er i RKI, er der nogle som stadig er villige til at tilbyde dig lån. Desværre betyder det at lånet bliver meget dyrere for dig som står i RKI end det ellers ville. Mange udbydere kræver oprettelsesgebyr, administrationsgebyr og dertil kommer renterne der kan være meget højere end normalt. Nogle steder kan endda forlange at du stiller dine værdigenstande (som f.eks. bil, hus, båd, smykker, kunst, eller elektronik) som sikkerhed i tilfælde af, at du ikke er i stand til at betale lånet tilbage.

Af disse grunde er det meget vigtigt at du grundigt overvejer din situation og stiller dig selv nogle spørgsmål inden du optager endnu et lån. Kommer du til at have penge inden for den nærmeste fremtid? Er der nogle uventede udgifter der kan blive en ubehagelig overraskelse? Hvorfor gik det galt med tilbagebetalingen sidste gang, og kan du undgå at det samme sker igen? Der kan være mange grunde til at et SMS lån trods RKI ikke er den rette løsning for dig.

Burde du tage et SMS lån trods RKI?

Det korte svar er ’nej’. Det er bedst ikke at blive forblændet af lidt for gode tilbud og SMS lån trods RKI. Den simple grund til dette er, at hvis du allerede er havnet i RKI er fordi at du ikke har kunnet betale tidligere kreditorer tilbage. At tage endnu et lån før de andre er betalt af er en dårlig ide. Dels fordi du kan gældsætte dig selv endnu mere (pga. de meget højere renter og ekstra gebyr), og dels fordi det kan betyde at du kommer til at stå i RKI endnu længere hvis den nye kreditor også registrerer dig.

Hvad er dine andre muligheder i stedet for at få et SMS lån trods RKI?

Det bedste og sikreste du kan gøre er, at betale din eksisterende gæld og komme ud af RKI før du tager nye lån. Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, men det er muligt. Hvis du har mulighed for det, så kan et ekstra arbejde og nedskæringer i budgettet give dig den ekstra indtægt du står og mangler til at betale din kreditorer tilbage og komme ud af RKI. Det værste du kan gøre er, at betale gammel gæld af ved at tage et SMS lån trods RKI.

Find de sikreste SMS lån trods RKI her!

Når du er kommet ud af RKI er der langt sikrere muligheder for at tage SMS lån uden at skulle af med tårnhøje indskud, gebyrer og renter. Du behøver heller ikke at pantsætte dine værdigenstande eller tage lån i din partners navn. Hos smslaaner.dk har vi lavet en oversigt over de sikreste udbydere af SMS lån, hvor du kan få finde et SMS lån der passer til dine behov og dit budget.

SMS lån trods RKI trygt, nemt og hurtigt!

Når du har fundet det SMS lån der ser bedst ud, vælger hvor meget du vil låne og i hvor lang tid. Det kan nemt gøres over din smartphone, da de fleste udbydere har hjemmesider der er optimeret til at ansøge om lån over telefonen. Du kan med det samme se hvad det kommer til at koste, og kan derfor nemt budgettere ud fra det beløb der bliver vist.

Få svar i forhold til SMS lån trods RKI allerede i dag!

Efter at du har ansøgt om et SMS lån får du svar allerede samme dag. Mange steder kan give dig svar så hurtigt som indenfor et par timer. Selve lånet kan være på din bankkonto indenfor 48 timer. Så står du og mangler en smule penge til en weekendtur til et lækkert sted, ved du hurtigt om det kunne blive til virkelighed. Bare husk at læse betingelserne på låneaftalen og tilrettelæg budgettet så du kan nyde dit SMS lån uden nogle overraskelser.

 
 
Image
 

Ansøg med det samme